Segítünk Önnek a hatékony ügyfélszerzésben!

Ügyvédeknek

Szolgáltatásunk célja, hogy az ügyvédeknek és ügyvédi irodáknak folyamatos online megjelenést biztosítsunk, amelynek során be tudják mutatni szakmai kompetenciájukat és új ügyfeleket nyerhetnek meg, miközben meglévő ügyfélkapcsolataikat is erősítik. Az ügyvédi hivatás a bizalomról szól. Mi bizalmat építünk ügyfél és ügyvéd között!

Szolgáltatásaink
 • Mutassa be praxisát és építse fel online brandjét!
   Töltse fel LawyerUp profilját és mutassa be leendő ügyfeleinek szakterületeit, referenciáit és szakmai tapasztalatát. A rendszeresen karbantartott és frissített profil az első lépés az online üzletszerzés útján. Referenciái, publikációi és a felhasználók által feltett kérdésekre adott válaszai mind-mind kiváló lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy gyorsan, hatékonyan és egy helyen intézze online brandjének felépítését és folyamatos javítását.
 • Legyen aktív és szerezzen új ügyfeleket!
   Válaszoljon a LawyerUp-ot felkereső felhasználók kérdéseire és megkereséseire. Minél aktívabb felületeinken, annál többen és többször fogják Önt megtalálni felhasználóink. Ezzel nemcsak annak esélyét növeli, hogy a LawyerUp rendszerén belül kiemelt helyet szerezzen magának, hanem hogy minél több online jogi keresés esetén is Önt találják meg az érdeklődők. Válaszainak hasznossága tovább növelheti az Ön online reputációját és az ügyvéd-ügyfél közötti bizalmat.
 • Mutassa be irodáját!
   A LawyerUp arra is lehetőséget ad Önnek, hogy saját személyes profilja mellett bemutathassa ügyvédi irodáját is annak érdekében, hogy irodájának online arculatát is egy helyen tudja gondozni és karbantartani.

Tudástár

Az ügyfelek nehezen találnak Önre? Lehet, hogy nem eléggé látható? Olvassa el ingyenes tanulmányainkat, tippjeinket és javítsa online láthatóságát azonnal!

Csomagjaink

LawyerUp
Solo

Hozza létre profilját díjmentesen!

 • 1 ügyvéd
 • Válaszoljon a szakterületéhez tartozó kérdésekre!
LawyerUp
Office 5

8.000 Ft / iroda / hó (+ÁFA)

 • 2 - 5 ügyvéd
 • Válaszoljon a szakterületéhez tartozó kérdésekre!
LawyerUp
Special

Egyedi igénye esetén, lépjen velünk kapcsolatba!