Tisztelt Ügyvéd Úr!A kérdésem a ikerházi tulajdonosok jogaira terjed ki a klímaberendezés kültéri egységére vonatkozóan.

Ingatlan kivitelezés Kérdés beküldve:

A kérdés az nagy vonalakban az, hogy épülő ikerház esetében a szomszéd az én ablakaim mellé akarja rakni a klímaberendezéseinek kültéri egységét. Ez csak a kilógó drótokból vettem észre, mert nem szólt róla. Ablaka arra az oldalra nem néz, nekem viszont igen, több is de 2 ablakomat közvetlenül is érinti, mert hogy pont mellette van, a kertemből pedig igen csúnya látványt is nyújt. Áttetetni nem akarja, pedig szépen megkértem, annyit közölt, ha zavar, akkor csukjam be az ablakomat és nem fogom hallani, egyébként meg azért rakták oda, mert se látni, se hallani nem akarják. Nekem pedig ezt el kell tűrnöm, mert illik alkalmazkodni a másikhoz. :( A kérdésem az volna, hogy megteheti, hogy odarakja a megkérdezésem nélkül, vagy felléphetünk valamilyen módon ellene? Már a 2 méteres drótok amik lógnak onnan az is förtelmes látvány. Ha fellépek ellene, később ő is keresztbe tehet, ha én szeretnék klímát, de mondjuk a saját ablakom mellé, nem az övéhez? Válaszát előre is köszönöm.

Ügyvédek válaszai

További kérdések ebben a témakörben

Kérdés beküldve:
Dr. Udvaros Judit Lefler Mónika 2 Ügyvéd válaszolt
Kérdés beküldve:
Farkas Gábor dr.Nagy Zoltán Dr. Udvaros Judit Inaktív Ügyvéd Dr. Ábrahám Orsolya Halászné dr. Balkay Hanna 6 Ügyvéd válaszolt

Ügyvédek ezen a jogterületen